Cantabambolines

  1. Home
  2. /
  3. Cantabambolines

Cantabambolines

Qui som?

Som un grup d’alumnes de l’aula de cant de l’Estudi de Música que experimentem i treballem diferents aspectes de la formació musical i escènica de manera grupal per complementar el treball que fem en la classe individual de cant, mitjançant tallers d’interpretació, preparació de concerts, celebracions, etc.

El grup que formem és molt heterogeni, degut a les diferents edats, nivells musicals i interessos individuals dels components del grup això permet un enriquiment personal a tots els qui en formem part. Tot això fa que cada repte que ens proposem com a grup, és alhora un repte individual.

 

I per què Cantabambolines?

El nom del grup ve de canta (del verb cantar) i bambolines que, segons el diccionari significa: “Teles llargues pintades que penjades horitzontalment a banda i banda de l’escenari que representen la part superior de la decoració”.

A nosaltres a dalt de l'escenari ens agrada fer dues coses: cantar i actuar. No fem només música sinó que també ens agrada vestir-ho amb la part teatral de la interpretació.

Com vam començar?

Com a resultats de projectes anteriors, el gener de 2013 ens vam proposar constituir aquest grup per donar continuïtat a la formació que fins aleshores havíem tingut, principalment a nivell musical, hi vam incloure formació des del punt de vista interpretatiu que ens permetia accedir a un repertori més ample. Va ser així com de la unió de la música i la interpretació vam dur a terme un dels primer projectes del grup Cantabambolines, que es pot dir que vam debutar el juliol de 2013 amb Delírium Mozart.

Horari i dia d'assaig

Assagem tots els divendres de 19.00h a 22.00h.

US HI ESPEREM!